Behandlinger og priser

HÅRFJERNING MED SUGAR


Behandlingen er 100% naturlig, og består kun af vand og sukker uden kemikalier, parabener, duft eller farvetilsætningsstoffer. Den er allergivenlig og irriterer ikke huden.


Sukkerpaste masseres ind i huden MOD hårets naturlige groretning, og trækkes derfor ud MED hårets groretning. Derved efterlader man ikke knækkede hår i hårsækken, eller forårsager rød, irriteret hud. 


Sugaring er en hårfjerningsmetode som er en sukkervandsblanding baseret på gamle mellemøstlige opskrifter. Sukkerpaste har været kendt og brugt i århundreder, og måden det bruges på, er blevet forfinet for at sikre det allerbedste slutresultat.

NEGLE


En ny system IBX negleforstærkning eller reparation

IBX er et neglesystem der behandler naturneglen.


Det forstærker, reparerer, plejer og udjævner naturneglen, indefra.


IBX trænger ind i neglen og danner et fleksibelt net der styrker neglepladerne, i modsætning til andre negleforstærkende systemer der oftest arbejder på neglefladen.


Dette resultere i at neglen på naturligvis kan begynde at gro sig længere og stærkere, med mindre misfarvninger, flosser eller ujævnheder.


Da IBX trænger ned i negles er forventes holdbarheden at vare til neglen er vokset ud, alt efter negles type.


IBX er et UV/LED baseret produkt og skal derfor hærdes i UV/LED lampe.


Efterlader ingen skindende lak rester på neglepladen.

HÅRFJERNING MED VOKS


Voks er den mest almindelige form for hårfjerning. Vi har både en flydende form, som påføres med en spatel. Den bruges mest i områder med sart og tynd hud. Derudover har vi voks i patroner, som bruges mest på ben, ryg og arme.


Brugen af voks fjerner hårene, men det svækker også håret, så hårvæksten nedsættes, grohastigheden forlænges og hårene kommer finere ud igen. Er man i en god rytme, kan man holde hårene væk i op til 3-4 uger.


Over en længere periode med hårfjerning opnår man så meget reduktion i hårvæksten, at vækstfasen stoppes.

BRYN OG VIPPER


BL Laser Lash individuelle extensions har, takket være en ny og forbedret produktionsmetode, altid en dyb sort farve, perfekt kurve og udformning, samt giver en blød, fleksibel og ektra holdbar påsætning.

SPRAY TAN


Vores behandlinger er med engangstrusser, hårnet, selvklæbende fodsåler og påførelse af creme i håndflader, albuer, knæer, hæle og negle. Altså en virkelig gennemført behandling i topklasse.